tacosiesta
Idag hade jag och Annica tacosiesta. Jag hackade grönsaker medan Annica stod vid spisen och gjorde köttfärsen.
Vi ska leva snålt nu fram till lönen och så blir det lyxlunchen TACOS! Det får man inte hemma om man ska snåla med matinköpen, då blire nudlar och konservburkar istället.
Här handlar man på ett lite annorlunda sätt då dem prissätter maten i butikerna som så att frukt och grönsaker som kostar skjortan hemma och är rena lyxmaten kostar knappt någonting här nere. Medan konservburkar och nudlar drar iväg i euron. Hörde något om konserverad ravioli för 72 euro här nere. Säkert för att det kostar pengar på grund av frakten med mera till den lilla ön vi befinner oss på.
Vi ska leva snålt nu fram till lönen och så blir det lyxlunchen TACOS! Det får man inte hemma om man ska snåla med matinköpen, då blire nudlar och konservburkar istället.
Här handlar man på ett lite annorlunda sätt då dem prissätter maten i butikerna som så att frukt och grönsaker som kostar skjortan hemma och är rena lyxmaten kostar knappt någonting här nere. Medan konservburkar och nudlar drar iväg i euron. Hörde något om konserverad ravioli för 72 euro här nere. Säkert för att det kostar pengar på grund av frakten med mera till den lilla ön vi befinner oss på.
Kommentarer
Trackback