Flyttar ut - slut!

Idag är sista dagen hemma!

Vi åt en stor frukost och sedan stängde jag igen väskan en sista gång! Kommer inte ner något mer i den så nu får det vara nog. Får klara mig ändå.

Brorsan har minsta rummet i lägenheten, och jag har det bästa med balkong!

Så nu passar han på! Hela förmiddagen har vi flyttat saker mellan rummen. Plötsligt såg brorsan gamla rum riktigt fint ut med mina saker och mitt rum ser ut som mer liknande en strikt fängelsecell.

Så nu drar jag iväg hemifrån ett halvår! Shit vad konstigt det känns.. Har inte fattat det riktigt ännu! Samtidigt som jag vet att jag ska åka om bara ett tag, snart sitta på flygplatsen och sedan komma fram till ett nytt land för att säga att det är där jag "bor". Men ändå känns det overkligt! Sånt här händer inte i Louises liv!

När jag fick reda på att jag fått jobbet och skulle flytta till Cypern så kändes det så långt bort. Tänkte inte alls på det förrän nu i förra veckan... Men aldrig så har det riktigt känts verkligt ändå. Inte ens nu när jag dragit ihop dragkedjan på väskan en sista gång och snart ska hoppa in i bilen för att släppas av på arlanda och inte komma hem igen förrän i slutet på juli. (en kort vända, på en vecka)

Jag tror att jag först kommer känna va att detta är på riktigt, att det är verklighet och att det är något av mitt liv, då jag tar upp telefonen för att slänga iväg ett SMS till någon kompis här hemma, bara för att gå ut för en promenad, ta en fika, kolla på en film, eller dra en tok krogrunda. Det är då det kommer kännas!

Det har varit mycket hejdå den senaste veckan, det har inte känts så himla jobbigt som jag trott. Förrän mina kompisar börjar släppa tårarna, när dem trycker så hårt i den sista kramen, då känns det mer på riktigt.


Men man får inte tänka på det som ett hejdå, utan mera som att vi ses igen!



en HELDAG

En sista fredag hemma i sverige spenderades tillsammans med Oliver.

Brunch på Sirap tills magarna stod rakt ut och vi kom därifrån med värk! Men det var värt det, tycker i alla fall jag, 174 KR för 4 st american pancakes (med färska blåbar, sirap o choklad), massor av äggröra och typ ett helt baconpaket, för att sköljas ned med kaffe och färskpressad apelsinjuice! I LOVE IT!

Med magarna i vädret tog vi oss in till stan för att röra lite på fläsket, kobenta gick vi in i gallerian o kikade runt.

På vägen hem stannade vi vid en fotoautomat. Ingen av oss var speciellt bra på det där med att hålla koll när blixten kom!

En mysig "hejdå-dag" som egentligen bara ska vara "vi ses snart igen-dag", avslutades med pizza i en park!





Packning är inte det lättaste må jag säga

Har haft hela dagen på mig att packa idag!

Det går inte undan.. Man hinner tröttna flera gånger om, för att sen gå förbi väskan och komma på mer saker man måste fixa för att lägga ner i den.

Kan tänka mig att det tagit cirka 3-4 veckor för mig att inhandla allt jag ska ha med mig, har ny "cyperngarderob", solkrämer, diverse tabletter, en adapter, ny mobil (Nokia X3, blåa) m.m. Då har jag ändp valt att vänta med att växla lite pengar till på flygplatsen.

Började med att slänga ner dem plaggen från garderoben jag ville ha med mig, blev två stora högar i väskan. Då har jag lika mycket kvar som nu befinner sig i smutstvätten. Jag har inte ens börjat stoppa ner sakerna, som skor, krämerna, högtalare, datorn, alla olika laddare m.m.

Herregud hur ska detta gå?! .. och bara 23 KG fick man ha med sig!

och det här är bara början ...


Hejdåvink och gårdsmys!

Kände att jag kommer sakna alla mina favoriter när jag åker bort så pass länge, och tanken på att åka bort under sommaren som man oftast brukar hitta på någonting...!

Så bestämde mig för att annordna ett litet event på min bakgård inne på Södermalm!

Blev en mycket härlig eftermiddag och kväll, som började i vår solen med grillning och alla fina människor som kom för att säga hejdå och umgås med mig! Kvällen avslutades med mycket stohej som alla uppskattade!

En riktigt fin dag som gjorde mig varm i hjärtat för att jag kände mig så pass uppskattad av alla vänner som kom!




"Avsked ska aldrig bli tråkiga, man ska tänka längre fram, snart ses vi igen!"

Shape it !

Har fått hjälp av en fin vän att komma igång med detta spektakel igen!

Endast för att få uppdatera alla hemma i landet med den blå-/gula flaggan, de kalla vintrarna o varma somrarna kring mitt påbörjade halvår nere på ön, Cypern i medelhavet!

Flyttar dit i ett halvår för att jobba för 3s kundservice genom Televinken. Ser mycket fram emot detta.

Fått en lite inblick om hur det ser ut, typ en pool på varenda bakgård, om det inte är vid lägenhetsområdet där vi bor så finns det en på baksidan av företagets lokaler. Soft säger jag bara! Synd att man inte tänkt på "Beach 2011" lite tidigare... Men det får gå!

Kul ska det bli vilket som, träffa massa nya människor, då dem jag åker ner med från kundservice är 15 stycken nya filurer som jag inte känner speciellt mer än att jag jobbar i samma höghus som dem. Bara det blir en upplevelse!

Utvecklingen med denna resa är det jag mest ser fram emot! Kan tänka mig att upplevelserna, den som kommer hända där nere inte klassas som en vardag hemma i gråa Svearike.


So long suckers !

RSS 2.0