En rosafluffighallondoftandetjejweekend

Vi var fyra tjejer som tröttnat på vår lilla hamnby. Vi tog tag i det och bokade ett hotell i Limassol för en natt. Tidigt på lördag morgon tog vi en buss från Pafos, Old Town, och landade strax efter lunchtid i Limassol. Alla var vi shoppingsugna efter att ha gått i samma trasor i fem månader tog vi en taxi till stora köpcentrumet, My Mall. Där sprang vi ut och in i affärer, ut och in i omklädningsrum med flera plagg hängande övar armen. Efter många påsar och några fler siffriga euron senare kände vi oss klara och åkte för att checka in på vårt hotell.

Som snarare var en lägenhet som hyrde ut. Men det dög för oss, alla fick vi sova i samma lägenhet och hade en stor balkong, där man såg ner till havet om man hängde ut över räcket och kisade mellan trädtopparna. Inte mycket behövde vi betala för den natten heller och han vi hyrde lägenheten var väldigt trevlig mot oss.

Vi klädde upp oss, gjorde oss fina för att göra stan. Vi åt en riktig gourmémiddag på TGI Fridays. Det kändes som att vi åt för första gången på flera månader, äntligen kände vi att smaklökarna fick jobba. Efter några manifika drinkar och mättade magar gick vi hem till vårt rum där vi började kvällen.

En sjudundranskväll med tjejerna blev det, att få känna av lite storstadsliv, bruset, trafiken, lite mer stress än vanligt gjorde oss bara gott.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0