Richard gör hyss

Det var fredag kväll och vi drog några ut för att äta middag tillsammans, medan vi tjejer gick hem för att tagga inför morgondagens fyrhjulingssafari drog killarna ut istället. Öwall längtade inte efter helg, då Richard brukar komma hem och göra hyss för henne. Innan har han vält hennes säng på högkant med en Öwall i sängen och en annan kväll dekorerat den med tamponger som han doppat i jordgubbssylt. Öwall drog sig från att gå hem, helgen innan hade hon sovit hos Sandra. Hon fick följa med hem i tryggt förvar hos mig istället. Trots allt gick och hem och för säkerhetens skulle låsa sin dörr och tog med sig nyckeln.

När vi långt in på småtimmarna fortfarande ligger och pratar trots att vi flera gånger sagt god natt  ringer Öwalls mobil, ett samtal från Richard. Signalerna fortsätter gå, och Öwall suckar, nu är han på det igen. Hon gömmer sig bakom gardinerna i mitt fönster och spanar över till sin egna lägenhet. Det lyser i vardagsrummet och hon förstår att han är hemma. Plötsligt tänds lampan i hennes rum, han har lyckats tagits sig in dit med sin egen sovrumsnyckel. Hon ser en gestalt gå förbi fönstret som ligger längst in i rummet. Öwall suckar högt. Efter att ha lugnat ner henne somnar vi.

På morgonen när vi sitter på balkongen och äter frukost kommer Richard ut och hänger upp lakan på balkongen. ”Kan det vara…?” tänker Öwall högt. Ja, det stämde, det var hennes lakan.

Richard hade jonglerat med ägg i Öwalls säng och tappat ett i sängen som gått sönder. Då hade han fått dåligt samvete, slängt in hennes lakan i tvättmaskinen och lovat att aldrig göra om det.

Kommer han hålla det eller göra nya hyss till nästa helg….

… only time can tell…

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0