”The flag is captured”

Jag och Annica har en svensflagga som har hängt och vajjat i de svaga brisarna på vår balkong i Hesperides. Den har fått varit med och dekorerat midsommarlunchen och även fått följa med till den nya balkongen i Elysia Park. Där den hänger högt upp på en balkong över poolen i Elysia Park för att alla ska se de vackra färgerna, blått och gult.

På tjejkvällen när vi alla tjejer satt ihopkrupna under täcken och kuddar framför en spännande film stormade killarna in i vår lägenhet. Tydligen hade Richard låst sig ute och behövde låna toaletten innan de tog sig ner till bargatan. Men nått stämde förståss inte, killar burkar inte gå på toaletten tillsammans? Medan alla stod i vår hall och gastade smet Richard ut på balkongen. Sedan stack killarna lika fort som de kommit. Det tändes på andra sidan poolen på killarnas balkong, där stod de och viftade högt med flaggan de hade tagit från oss.

Nu hade de startat ett krig med oss tjejer!

Medan Erik gick ner och käkade middag och Nils var kvar på jobbet efter att vi slutat fick Stephanie låna nycklarna till deras lägenhet för att sitta på balkongen. Vi tog vår chans. Jag, Annica och Stephanie småsprang hem för att hämta en bild som vi ritat till killarna, med en svart/vit flagga på och texten ”The flag is captured”. Vi bytte ut denna mot vår flagga och tog den hem till säkert förvar på vår balkong där den hör hemma. När vi sedan senare på kvällen sitter ute på balkongen hör vi ett högt vrål från andra sidan Elysia Park. Erik står och viftar på sin balkong.  De har märkt att tjejerna har tagit revansch.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0